ABM Landskonferanse for fotobevaring 2009

foto-til-folket

ABM sin landskonferanse fant sted på Kviknes Hotel i Balestrand 12.05 – 13.05 2009. Alle innleggene under konferansen er tilgjengeliggjort i lyd og powerpoints hos ABM. Jeg hadde et innlegg jeg hadde kalt Frislepp. Aurland kommune sine erfaringar med bruk av bildetenesta Flickr. Her forteller jeg om bildeprosjektet Fortid Framtid som jeg var ansvarlig for da jeg arbeidet med tilrettelagt videregående opplæring ved Sogn jord- og hagebruksskule og ved Lokalhistorisk senter i Aurland. Foredragene fra konferansen finner du her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s