Bilkorta mine

Klikk på bildet for å gå til fortellinga

Her legger jeg ut en video som jeg laget til Digitalt Fortalt. Videoen er laget som et bidrag til Kulturminneåret 2009, og jeg valgte bilkort som  mitt kulturminne. Synd jeg ikke kan embedde rett fra Digitalt fortalt her. Men embed-funksjonalitet er på trappene  hos Digitalt fortalt, heldigvis!


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s